Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΠΙΣ & Commercial Value

22/06/2011|14:40
Επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο από το Σύλλογο Ζημιωθέντων

Με επιστολή τους στον υπουργό Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τα μέλη του Συλλόγου Ζημιωθέντων κοινοποιούν για άλλη μία φορά τα προβλήματα που προέκυψαν από τις ανακλήσεις αδειών στην Ασπίς και την Comercial Value και ζητούν να προγραμματιστεί ραντεβού για να αποσαφηνίσουν σημαντικές λεπτομέρειες ως προς την επίλυση του ζητήματος.
Η επιστολή είναι η ακόλουθη:
«Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα -σαν Έλληνες πρώτα απ' όλα- καλή επιτυχία στο τιτάνιο έργο το οποίο αναλαμβάνετε στο Υπουργείο Οικονομικών και καλή σωματική και πνευματική δύναμη.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που κληρονομείτε είναι το ζήτημα της ανάκλησης άδειας των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value εξαιτίας του οποίου εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες βιώνουν από τραγικές μέχρι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε τεράστια ευκαιρία αν είχε λυθεί την ώρα που έπρεπε από τον προκάτοχό σας, στον οποίο είχαμε προτείνει από την πρώτη στιγμή την λύση η οποία αποδείχτηκε απολύτως σωστή και βιώσιμη. Θα αποτελούσε τεράστια ευκαιρία γιατί ο ασφαλιστικός θεσμός σήμερα θα θεωρούνταν μια ασφαλής και υγιής διέξοδος και θα συνεισέφερε πολλαπλά έσοδα στα κρατικά ταμεία -και αποσυμφόρηση των κρατικών νοσοκομείων- αντί να αντιμετωπίζεται κι αυτός με δυσπιστία και προκατάληψη, λόγω της αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης η οποία είναι απότοκος των ανακλήσεων.

Παρά το γεγονός όμως της χρυσής ευκαιρίας που χάθηκε, το γεγονός της δικής σας αρμοδιότητας πλέον επί του ζητήματος, επαναδημιουργεί το σημείο του άριστου timing για πολιτική επίλυση του ζητήματος αντί της αποφασισμένης πλέον προσφυγής των ασφαλισμένων στα διοικητικά δικαστήρια.

Την λύση που προτείνουμε τώρα την έχουμε περιγράψει με επιστολή μας στον κύριο Πρωθυπουργό την οποία σας κοινοποιούμαι αυτούσια.

Εφόσον πάρετε πρωτοβουλία πιστεύουμε ότι με την δημιουργικότητα και το εξαιρετικό κύρος που διαθέτετε θα βρεθεί άμεσα λύση την οποία και θα πιστωθείτε εξολοκλήρου.

Προκειμένου να έχετε πιο σαφή αντίληψη του ζητήματος, σας ζητάμε μια συνάντηση σύντομης διάρκειας για αποσαφήνιση ορισμένων κρίσιμων και χρήσιμων λεπτομερειών που θα σας βοηθήσουν στον χειρισμό του ζητήματος".

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

ΔΣ Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια»

RSS Feed
Bookmark and Share

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει πως θα επικοινωνήσω με τον Σύλλογο Ζημιωθέντων από την COMMERCIAL VALUE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή