Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Πίστης για το ελληνικό χαρτοφυλάκιο της VDV Leben


Πηγή: insuranceworld.gr
 
Τουλάχιστον μια ασφαλιστική εταιρεία, η Ευρωπαϊκή Πίστη, εκδήλωσε ενδιαφέρον να αναλάβει ανάδοχος στο χαρτοφυλάκιο ζωής της ανακληθείσας VDV Leben.
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Insurance World, χθες, τελευταία ημέρα κατάθεσης των σχετικών - μη δεσμευτικών αιτήσεων, η ανωτέρω εταιρεία γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της στην αρμόδια υπηρεσία του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής.
 
Μένει να ανακοινωθεί και επίσημα αν πέραν της Ευρωπαϊκής Πίστης, υπήρξαν και άλλες εταιρείες οι οποίες να κινήθηκαν ανάλογα.
 
Πλέον, η σκυτάλη για την επόμενη κίνηση σε ότι αφορά τους 13.000 ασφαλισμένους της VDV Leben περνά στο Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, το οποίο υποχρεούται τώρα να καλέσει τους ενδιαφερόμενους να τους ενημερώσει σε μεγαλύτερο βάθος για τη διάρθρωση του χαρτοφυλακίου της ανακληθείσας εταιρείας.
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Insurance World, η Ευρωπαϊκή Πίστη ενδιαφέρεται μόνο για το χαρτοφυλάκιο της VDV Leben που περιλαμβάνει τα περίπου 5.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία εκδόθηκαν στην Ελλάδα, ενώ δεν θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα 8.000 που αφορούν ασφαλισμένους στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου